LiveVision
LiveVision Sign LiveVision Sign

Mobiele cameramast

Onze veelzijdige mobiele cameramasten kunnen u helpen uw locatie of evenement niet alleen te beveiligen, maar ook te voorzien van live streaming en timelapse beelden.

Wij begrijpen dat zowel tijdelijke beveiliging als marketing belangrijk zijn voor elke organisatie. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften.

Terrein bewaken en vastleggen met onze mobiele cameramast

Onze mobiele cameramasten zijn de perfecte oplossing voor het bewaken en vastleggen van tijdelijke locaties zoals evenementen, bouwplaatsen, opslagplaatsen en bij werkzaamheden aan de weg. Deze mobiele cameramasten kunnen door ons snel en eenvoudig geïnstalleerd worden waardoor u snel en efficiënt uw locatie kunt beveiligen en live kunt streamen naar uw publiek. Onze mobiele cameramasten zijn gemakkelijk te verplaatsen, zodat u ze kunt inzetten waar u ze nodig heeft.

Hoogwaardige kwaliteit en nieuwste technologieën

Onze mobiele cameramasten zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en hoogwaardige Europese apparatuur, waardoor ze haarscherpe beelden vastleggen en verdachte activiteiten snel en nauwkeurig kunnen detecteren. Deze beelden kunnen niet alleen worden gebruikt voor beveiligingsdoeleinden, maar ook voor marketing en promotie. U kunt bijvoorbeeld live streamen naar uw publiek om de betrokkenheid te vergroten en de sfeer van uw evenement vast te leggen. Daarnaast kunt u met onze timelapse beelden een indrukwekkende video maken van de bouw van een project, wat niet alleen goed is voor de marketing, maar ook als een waardevolle documentatie voor uw bedrijf.

Verschillende toepassingen van de mobiele cameramasten

Onze mobiele cameramasten kunnen op verschillende manieren worden ingezet.

Verschillende toepassingen van de mobiele cameramasten

Onze mobiele cameramasten kunnen op verschillende manieren worden ingezet.

  1. Evenementen: Als u een groot evenement organiseert, kunt u onze mobiele cameramasten inzetten voor beveiliging, live streaming en het vastleggen van sfeerbeelden of het maken van een timelapse. Dit kan helpen om de betrokkenheid van uw publiek te vergroten en uw evenement te promoten.
  2. Bouwplaatsen: Onze mobiele cameramasten zijn ideaal voor het vastleggen van de voortgang van de bouw en kunnen worden gebruikt voor marketing en documentatie. Daarnaast kunnen ze ook helpen om de bouwplaats te beveiligen en diefstal te voorkomen.
  3. Bedrijven: Onze mobiele cameramasten kunnen ook worden ingezet voor bedrijven. Dit kan helpen om de beveiliging van het bedrijfspand te verbeteren en live streaming en timelapse beelden kunnen worden gebruikt voor marketing en promotie.
  4. Openbare parken en recreatiegebieden: Tijdens drukke vakantieperiodes, seizoenen of activiteiten op deze locaties kunnen onze mobiele cameramasten extra beveiliging bieden, bijvoorbeeld voor crowd control, maar kunnen ook beelden worden vastgelegd om het gebied te promoten voor marketingdoeleinden.

Onze klantenservice

Bij LiveVision begrijpen we dat klantenservice van cruciaal belang is. Daarom bieden wij een uitstekende klantenservice en ondersteuning. Ons toegewijde team staat altijd voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden en problemen op te lossen.

Ben u geïnteresseerd in onze mobiele cameramasten of wilt u graag weten of het iets voor u is? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en de perfecte oplossing voor uw locatie te vinden

Contact opnemen