LiveVision
LiveVision Sign LiveVision Sign

Timelapse

Bij LiveVision begrijpen we de waarde van visuele storytelling en de rol die timelapse beelden hierin spelen.

Onze cameratoezicht oplossingen zijn ontworpen om niet alleen veiligheid en beveiliging te bieden, maar ook om creatieve mogelijkheden te ontgrendelen. Ze zijn zelfs multi-inzetbaar. Zo kan één systeem gelijktijdig livestreamen, bewaken en timelapse beelden maken.

Bouw timelapse

Een bouwproject is over het algemeen een langdurig project waar de vorderingen heel langzaam zichtbaar worden. Erg leuk om dit stap voor stap te volgen. Zet een mobiele cameramast neer – die bovendien meteen voor bouwplaatsbeveiliging kan worden ingezet – en maak 24/7 beelden van de vorderingen van het bouwproject. Vervolgens kunt u van al het beeldmateriaal een korte bouw timelapse maken. De timelapse beelden bieden een unieke manier om de veranderingen tijdens een langere periode vast te leggen. Hierdoor wordt een project van meerdere weken of maanden visueel zichtbaar in een film van een paar minuten.

Dit biedt waardevolle informatie voor projectmonitoring en documentatie, omdat de werkzaamheden exact kunnen worden gevolgd. Dankzij de beelden hoeft u niet alleen op herinneringen van de medewerkers te bouwen, maar kunt u samen met het beeldmateriaal het project stapsgewijs reflecteren. Bovendien is de bouw timelapse perfect voor marketingdoeleinden. U kunt de video bijvoorbeeld op social media plaatsen en gebruiken als reclame voor uw bedrijf.

Andere timelapse toepassingen

Maar niet alleen bouw timelapse beelden zijn interessant, ook de ontwikkeling van een landschap of de dynamiek van een drukke locatie zijn bijvoorbeeld erg bijzonder om vast te leggen. De timelapse beelden bieden inzicht en een visueel boeiende ervaring. Laat zien hoe de natuur tijdens de seizoenen langzaam een andere vorm aanneemt of maak een video van de veranderende menigte op een specifieke locatie. Heeft u een locatie waarop veel gebeurt en waarvan het interessant is om dit eens een poosje te volgen en in een video vast te leggen? Dan moet u zeker eens naar onze timelapse mogelijkheden kijken!

Timelapse beelden maken

Vertel een compleet verhaal met timelapse beelden

Met ons eigen videoteam kunnen we de timelapse beelden uitbreiden met interviews, dronebeelden en extra camerashots. Op deze manier vertellen we een compleet verhaal. Perfect voor uw eigen marketing en het delen op social media.

Bekijk voorbeelden

Timelapse beelden via LiveVision

Als u op zoek bent naar geavanceerde cameratoezicht oplossingen voor het creëren van indrukwekkende timelapse beelden, bent u bij LiveVision aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

Offerte aanvragen Stuur een appje!