LiveVision
LiveVision Sign LiveVision Sign

Evenement beveiliging

Evenementen trekken grote aantallen mensen aan en het waarborgen van hun veiligheid is van cruciaal belang.

Bij LiveVision begrijpen we dat elk evenement uniek is, en daarom bieden wij op maat gemaakte cameratoezicht oplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften voor uw evenement beveiliging.

Realtime evenement beveiliging

Onze cameramasten bieden een uitgebreid overzicht van drukke evenementenlocaties, waardoor beheerders realtime kunnen monitoren en potentiƫle problemen snel kunnen aanpakken. Zo kunt u verdachte personen volgen, ziet u het meteen als er ergens een opstootje is en kunt u drukke verkeersstromen monitoren.

We passen onze oplossingen aan op basis van de aard en omvang van uw evenement, zodat u de controle heeft over welke gebieden worden bewaakt en welke functies worden gebruikt. Onze camera’s leveren scherpe beelden, zelfs bij weinig licht, wat essentieel is voor het identificeren van verdachte activiteiten en het waarborgen van veiligheid.

Meerdere functies

Onze mobiele cameramasten zijn erg geschikt voor evenement beveiliging. Wat ons onderscheidt, is de mogelijkheid om niet alleen beveiliging te bieden, maar om dit te combineren met videobeelden voor marketingdoeleinden. Bij LiveVision gaan we namelijk verder dan alleen beveiliging. Onze oplossingen bieden een scala aan mogelijkheden, van crowd control tot timelapse beelden. Zo kunt u met een systeem meerdere doelen vervullen.

Wij ondersteunen u bij uw evenement beveiliging

Wij geloven in de kracht van visuele informatie en ons team van experts staat klaar om u te ondersteunen bij het optimaliseren van uw evenement beveiliging. Wij bieden volledige installatie en onderhoud zodat u zich kunt richten op het succes van uw evenement.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze cameratoezicht oplossingen uw evenement naar een hoger niveau kunnen tillen.

Contact opnemen