LiveVision
LiveVision Sign LiveVision Sign

Terreinbeveiliging

Bij LiveVision begrijpen we dat terreinbeveiliging van groot belang is voor onze klanten.

Of het nu gaat om een bedrijventerrein, een parkeerterrein, een evenemententerrein of zonnepark, het is van essentieel belang om een veilige omgeving te creƫren voor bezoekers, werknemers en omwonenden. Het plaatsen van cameratoezicht op een terrein is dan ook een effectieve manier om diefstal en vandalisme te voorkomen.

Onze oplossing voor terreinbeveiliging

Wij bieden een breed scala aan beveiligingsoplossingen die speciaal zijn ontworpen voor terreinbeveiliging. Zo kunnen wij bijvoorbeeld onze mobiele cameramasten inzetten om een tijdelijke beveiligingsoplossing te bieden. Dit is ideaal voor locaties waar geen permanente camerabewaking nodig is, maar waar tijdelijk extra beveiliging nodig is, bijvoorbeeld bij evenementen of op bouwplaatsen. Naast onze mobiele cameramasten, bieden wij ook vaste cameramasten die geschikt zijn voor permanente beveiliging van een terrein of (bedrijfs)pand.

Technologie

Onze camera’s zijn uitgerust met geavanceerde AI (Artificial Intelligence) technologieĆ«n voor bewegingsdetectie en nachtzicht, waardoor wij in staat zijn om zelfs bij weinig licht een helder en duidelijk beeld te produceren. Bovendien bieden wij ook de mogelijkheid om het cameratoezicht te combineren met andere beveiligingssystemen en alarmsystemen. Hierdoor is uw terrein 24 uur per dag optimaal beveiligd. Wilt u naast de beveiliging ook gebruik maken van bijvoorbeeld een live stream of wilt u graag een timelapse maken? Ook dit is mogelijk als extra functie van de terreinbeveiliging.

Installatie en onderhoud van de terreinbeveiliging

Als klant van LiveVision hoeft u zich geen zorgen te maken over de installatie en het onderhoud van onze beveiligingsoplossingen. Wij zorgen voor de volledige installatie en inbedrijfstelling van de cameramasten en zorgen ervoor dat deze altijd optimaal functioneren. Bovendien staan onze experts klaar om ondersteuning te bieden bij eventuele storingen of problemen. Dus neem graag contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of om een offerte voor de terreinbeveiliging aan te vragen.

Offerte aanvragen