LiveVision
LiveVision Sign LiveVision Sign

Bouwplaatsbeveiliging

Bouwplaatsbeveiliging is essentieel voor elk bouwbedrijf.

Het is helaas vaak zo dat bouwterreinen een gemakkelijk doelwit zijn voor diefstal en vandalisme. Dit kan leiden tot grote financiële verliezen en vertragingen in het bouwproces. Het is daarom van groot belang om deze risico’s te minimaliseren en de bouwplaats goed te beveiligen.

Beveiligingsoplossingen voor uw bouwplaatsbeveiliging

LiveVision begrijpt als geen ander de risico’s die bouwplaatsen met zich meebrengen. Wij bieden effectieve beveiligingsoplossingen die specifiek zijn ontworpen voor bouwterreinen. Door het plaatsen van onze tijdelijke beveiligingscameramasten op strategische locaties op de bouwplaats, kunnen we de veiligheid van de locatie aanzienlijk verhogen en de kans op diefstal en vandalisme verminderen.
Onze mobiele cameramasten hebben verschillende functies die de beveiliging van bouwplaatsen vergroten. Ze kunnen 24/7 beelden opnemen en via live streaming kunnen deze beelden op elk moment worden bekeken. Onze camera’s zijn uitgerust met de nieuwste AI (Artificial Intelligence) technologie die de bouwplaats in de gaten houdt en bij onregelmatigheden onmiddellijk alarm slaat.

Offerte aanvragen Stuur een appje!

Beveiliging arbeidsongevallen

LiveVision biedt niet alleen bouwplaatsbeveiliging tegen diefstal en vandalisme, maar ook tegen arbeidsongevallen. Bouwplaatsen zijn vaak gevaarlijke omgevingen en het is belangrijk om de veiligheid van het personeel te waarborgen. Door het plaatsen van onze mobiele cameramasten op strategische locaties kunnen potentiële risico’s tijdig worden opgemerkt en kunnen er acties worden ondernomen om de veiligheid van het personeel te garanderen.

Andere toepassingen met de bouwplaatsbeveiliging

Onze mobiele cameramasten zijn daarnaast ook geschikt voor het maken van timelapse beelden. Hiermee kunnen bouwbedrijven de voortgang van het project monitoren en deze beelden gebruiken voor promotie en marketingdoeleinden. Deel bijvoorbeeld de voortgang van het bouwproject op social media om uw volgers mee te nemen in het proces.

Neem contact op

Wij werken met de nieuwste technologieën en onze medewerkers zijn experts op het gebied van cameratoezicht en beveiliging. Wij zijn betrouwbaar, snel en bieden onze klanten een uitstekende service. Zo denken we met u mee wat u nodig heeft en verzorgen onze gecertificeerde installateurs voor de juiste installatie van de bouwplaatsbeveiliging. Door te kiezen voor LiveVision als uw beveiligingspartner, kunt u er zeker van zijn dat uw bouwplaats veilig en beschermd is. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden van de bouwplaatsbeveiliging te bespreken of om een offerte aan te vragen. Wij helpen u graag!

Contact opnemen