LiveVision
LiveVision Sign LiveVision Sign

Cases

LiveVision camera's in binnen- & buitenland.

Doetinchem / Aanleg Mispelplein

Timelapse / Aftermovie

Voor Dostal Wegenbouw filmden wij de totstandkoming van het Mispelplein in Doetinchem. Een timelapse film is afgewisseld met beelden van de normale camera, drone en verschillende interviews. Zo geven we snel een compleet beeld van de bouw.

Lemele / Herinrichting Archemermaten

Timelapse / Beveiliging

Voor Negam en het Waterschap Vechtstromen maakten we deze aftermovie van de herinrichting van het gebied Archermermaten. Een film compleet met meerdere timelapse opnames, drone shots en interviews. Een mooi eindproduct dat alle werkzaamheden samenvat.

Zoetermeer / uithijsen Mandelabrug

Livestream / Timelapse / Aftermovie

In Zoetermeer is de Nelson Mandelabrug uitgehesen. De fiets- en voetgangersbrug vertoonde scheuren en moest daarom structureel veilig worden gemaakt. Belangrijk moment was de vervanging van het brugdeel boven de snelweg A12 op 29 december 2022. Vanwege de verwachtte grote belangstelling is dit live uitgezonden middels een livestream. Dit resulteerde in maar liefst 52.000 tegelijktijdige kijkers!

Neede / afbouw reuzenrad

Timelapse / Streaming

In Neede maakt KMG Rides de meest fantastische (kermis)attracties. Zo ook dit unieke reuzenrad dat wordt ingezet als restaurant. In deze timelapse video van nog geen 4 minuten is het hele proces van het afbouwen van het reuzenrad goed te zien.

Startschot Gala

Security / Timelapse / Aftermovie

Op het Startschot Gala, een evenement van De Feestfabriek stonden twee camera’s. Onze LiveVision camera’s zijn geschikt voor bewaking van het evenemententerrein en maken gelijktijdig foto’s voor een leuke aftermovie. Na het Startschot Gala maakt de Feestfabriek zich op voor hun volgende festivals; Mañana Mañana en de Zwarte Cross.

Italië / bewaking aannemersbedrijf

Beveiliging / Streaming

In Italië bewaken onze camera’s het terrein van een grote aannemer. Op het terrein zijn meerdere camera’s aangebracht die via een straalverbinding met elkaar in verbinding staan en beelden doorzenden.