LiveVision
LiveVision Sign LiveVision Sign

Cases

LiveVision camera's in binnen- & buitenland.

Startschot Gala

Security / Timelapse / Aftermovie

Op het Startschot Gala, een evenement van De Feestfabriek stonden twee camera’s. Onze LiveVision camera’s zijn geschikt voor bewaking van het evenemententerrein en maken gelijktijdig foto’s voor een leuke aftermovie. Na het Startschot Gala maakt de Feestfabriek zich op voor hun volgende festivals; Mañana Mañana en de Zwarte Cross.

Ulft / herplaatsing fietsbrug

Livestream / Timelapse / Aftermovie

In Ulft is De Hoge Brug, een belangrijke verbinding voor wandelaars, fietsers, scholieren en forensen vervangen door een vernieuwde versie van zichzelf. Daarmee krijgt de brug een tweede leven. Van dit bijzondere duurzame en circulaire project hebben wij met onze camera’s een livestream verzorgt en een uitgebreide aftermovie met timelapse beelden gemaakt.

Italië / bewaking aannemersbedrijf

Beveiliging / Streaming

In Italië bewaken onze camera’s het terrein van een grote aannemer. Op het terrein zijn meerdere camera’s aangebracht die via een straalverbinding met elkaar in verbinding staan en beelden doorzenden.

Ridderkerk / sloop

Timelapse / Streaming

In Ridderkerk wordt ook gesloopt. Daar wordt ’s nachts het terrein bewaakt tegen ongenode gasten. Overdag staat onze camera niet stil. Iedere 4 minuten wordt een beeld opgeslagen om zo maandelijkse voortgangsfilms te maken.