LiveVision
LiveVision Sign LiveVision Sign

Kosten

We werken met verschillende pakketten. Daardoor zijn de kosten altijd projectafhankelijk. Kies bijvoorbeeld voor bewaking met of zonder koppeling met onze alarmcentrale.

Ook daarin is weer onderscheid te maken. Wilt u dat na een alarmmelding een beveiliger komt kijken op uw locatie? Moet deze beveiliger ook een rondje over het terrein of door uw pand lopen of is alleen controle van buitenaf voldoende?

Opslag en backup van beelden

Natuurlijk worden de beelden ook opgeslagen in de camera. Wilt u alleen zien of een inbreker herkenbaar in beeld is gekomen? Spreek dan binnen uw pakket af dat onze alarmcentrale de beelden controleert en eventuele bruikbare beelden bij de politie aanlevert. Alleen zo kunnen deze beelden bij opsporing gebruikt worden. Wanneer wij of u deze beelden zelf uitzoekt zijn deze niet rechtsgeldig te gebruiken.

Vragen? Stel ze!

Stream in 4K naar uw volgers

Naast de beveiliging kunt u natuurlijk de camera’s ook inzetten om te streamen. Stream in Full HD via het supersnelle 4G netwerk of zelfs in Ultra HD 4k resolutie als een vaste internetverbinding beschikbaar is. Zo kunnen uw volgers live meekijken met uw project. Of wat dacht u van een scherm bij de receptie waar live beelden van uw projecten vertoond worden?

Timelapse en bewerking tot aftermovie

Om uw project op een mooie manier vast te leggen kunt u gebruik maken van de timelapse optie. Naast de timelapse optie en beveiliging kunt u natuurlijk de camera’s ook inzetten om te streamen. Stream in HD via het supersnelle 4G netwerk of zelf in Ultra HD 4k resolutie als een vaste internetverbinding beschikbaar is. Zo kunnen uw volgers live meekijken met uw project. Of wat dacht u van een scherm bij de receptie waar livebeelden van uw projecten vertoond worden?

Interesse in een timelape of aftermovie?

Elke smaak is mogelijk

De hoeveelheid en het type camera’s dat nodig is om uw project tot een succes te maken hangt ook van verschillende facetten af. De terreingrootte en bebouwing bijvoorbeeld. En natuurlijk ook de specifieke wensen. Al deze verschillende opties bepalen de uiteindelijke prijs. Neem dus contact op voor een gesprek met een van onze accountmanagers om tot een goede prijsopgave te komen.

Neem contact op